Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Мини Марица-Изток набира оферти за сервиз на оптични кабели

Мини Марица-Изток отправя публична покана за избор на изпълнител на сервизна дейност на оптични кабели. Изпълнението на поръчката ще продължи за срок от три години или до изчерпване на сумата от 50 хил. лв без ДДС.

Сервизната дейност обхваща профилактика по заявка на кабели с 2, 4 и 6 оптични влакна; подмяна на кабели; сплайсване на всеки тип оптичен кабел; проверка на затихването на сигнала в кабела; направа на накрайници на оптичните кабели и на кутии за обездвижване на оптичните кабели.

Местата за изпълнение на дейностите по поръчката са в рудник Трояново-1, с. Трояново, рудник Трояново-север, с. Ковачево и рудник Трояново-3, с. Медникарово. Крайният срок за подаване на оферти за участие е 12 април.

     
Източник: АОП; снимка: Марица-Изток

Ключови думи: Мини Марица-Изток   електроапаратура   оптични кабели   сервизна дейност  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...