Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

НЕК търси доставчик на комуникационно оборудване

НЕК възложи обществена поръчка за проектиране, достaвка, монтаж и въвеждане в експлоатация на четири броя мрежови комутатори и един брой мрежов маршрутизатор, включително и шкафове за тях, с цел осигуряване на комуникационна и информационна свързаност на четири електроенергийни обекта на НЕК в София.

Кандидатите трябва да предоставят списък-декларация на изпълнени договори със същия или подобен предмет, за последните три години, както и до пет броя препоръки за добро изпълнение. Изисква се и декларация за професионална квалификация на хората, които ще отговарят за изпълнението и гаранционното обслужване на поръчката.

Периодът на изпълнението й е 75 дни, а прогнозната стойност е 100 хиляди лева. Срокът за получаване на документация за участие е 17 ч. на 4 май 2012 г., а оферти могат да се подават до 12 ч. на 14 май 2012 г.

     
Източник: АОП; снимка: НЕК

Ключови думи: НЕК   оборудване за комуникация   мрежови комутатор   маршрутизатор  

Област: Обществена поръчка  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...