Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Гамакабел обяви поръчка за доставка на оборудване

Производителят на кабели и проводници Гамакабел обяви обществена поръчка за избор на доставка и монтаж на технологично оборудване.

Обявената процeдура е част от сключен договор за финансова подкрепа по оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика”.

Проектът включва доставка на следните  машини и устройства: автоматизирана изпитвателна система за кабели; многоходова изтеглачна машина за медни жила; усукваща машина за голи медни жила; усукваща машина за изолирани жила; оплитаща машина за кабели и флаерни отдаващи устройства с принудително отдаване.

Документите за участие се получават на адреса на фирмата в гр. Смолян, като  оферти могат да се подават до 17 ч. на 27 април 2012 година.

     
Източник: Гамакабел

Ключови думи: Гамакабел   кабели   проводници   жила   машина  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...