Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

НЕК набира оферти за доставка на разединители за ВЕЦ Момина клисура

Националната електрически компания набира оферти за доставка и монтаж на два броя разединители 123 kV на обект ОРУ 110 kV на ВЕЦ Момина клисура. Устройствата трябва да бъдат неупотребявани, трифазни, с едностранни заземители.

Предварително заложената стойност на доставката възлиза на 20 хил. лв.
ВЕЦ Момина Клисура е последната централа от каскада Белмекен-Сестримо. Има две хидрогрупи, чиито генератори са с мощност 60 MW и напрежение 10,5 kV. Всеки генератор работи в блок с трансформатор 70 MVA, 10,5/110 kV. Трансформаторите са разположени в ОРУ 110 kV, в която са подсъединени посредством блокови прекъсвачи и шинни разединители към двойна шинна система.

Монтажът на доставените разединители ще бъде задължение на изпрания изпълнител.
Устройствата трябва да имат гаранционен срок минимум 24 месеца от успешно преминали 72-часови проби. Крайният срок, в който могат да се подават оферти за участие, е 16 април.

     
Източник: АОП; снимка: dams.nek.bg

Ключови думи: ВЕЦ   ВЕИ   електроарапатура   разединители   доставки  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...