Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

БАН търси система за високоволтови високотемпературни измервания

Институтът за ядрени изследвания и ядрена енергетика при Българската академия на науките откри процедура по избор на изпълнител за доставка на научна апаратура.

Предметът на поръчката е доставка на система за високоволтови високотемпературни измервания, надграждаща съществуваща система за мултифероични материали MULTIFERROIC TEST SYSTEM, BASIC MODEL RADIANT TECHNOLOGIES INC.

Системата се състои от високоволтов високотемпературен тестов държател, високоволтов мощен усилвател и прецизен високоволтов (10 kV) интерфейс с технически и експлоатационни показатели.

Държателят трябва да позволява тестване на масивни образци при температури до 1000 градуса по Целзий и напрежения до 10 000 V в муфелни или тръбни пещи. Свързващите кабели трябва да издържат на температури до 1000 градуса по Целзий и напрежения до 10 000 V

Крайната дата за подаване на оферти е 30 май т. г., а подробна документация относно процедурата и техническото задание може да откриете в сайта на ИЯИЯЕ.

     
Източник: БАН

Ключови думи: научна апаратура   високоволтови измервания   високотемпературни измервания  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...