Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

АПИ търси изпълнител за изграждане на система за управление на осветление

Агенция Пътна инфраструктура (АПИ) стартира процедура за избор на изпълнител на допълнителни видове работи във връзка с изграждане на външно осветление на автомагистрала Люлин при пътен възел Софийски околовръстен път и пътен възел Даскалово.

Фирмата-изпълнител трябва да проектира и изгради захранването на осветлението и да изгради информационна управляваща радио система на осветителните уредби с обратна връзка и отдалечен командно-оперативен център.

Тя трябва да има възможност да управлява осветителните уредби в трите тунела, както и предпорталното осветление в зависимост от трафика и адаптационната яркост (яркостта на повърхностите в 20-градусово зрително поле на водача, на едно спирачно разстояние преди навлизане в тунела).

Целта е да се постигне енергоикономично управление на осветлението на тунела при промяна на естественото осветление и трафика.

Прогнозната стойност на поръчката е 260 000 лв., а крайният срок за получаване на офертите е 8 юни т. г.

Подбробно описание на проекта е и техническите изисквания може да откриете в сайта на АПИ.

     
Източник: АПИ

Ключови думи: ел. захранване   осветителни уредбди   управление на осветелението  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...