Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

НЕК търси фирма за ревизия и ремонт на силови трансформатори

Националната електрическа компания (НЕК) обяви обществена поръчка за избор на доставчик, който ще извърши ревизия и ремонт на силови трансформатори. Обособени са две позиции: Лот 1 – Ревизия на 2 броя силови трансформатори тип ТМРУ 50000/115/10,5 кV във ВЕЦ Девин и Лот 2 – Ремонт на силов трансформатор № 5 на ПАВЕЦ Белмекен.

Услугата включва източване на маслото в съдове за съхранение на чисто трансформаторно масло, транспортиране на силовия трансформатор в машинна зала на ВЕЦ по съществуващия релсов път, демонтаж на изводите, демонтаж на капака на СТ, демонтаж на спирателните клапи на маслоохладителите (48 бр.), монтаж на новодоставените плоски спирателни клапи на маслоохладителите (48 бр.), ревизия на активната част на трансформатора и др.

Пълните технически изисквания са описани в сайта на НЕК. http://www.nek.bg/cgi

Прогнозната стойност на поръчката е 65 000 лв.
Срокът за получаване на офертите е 27 август т. г.

 

     
Източник: НЕК

Ключови думи: НЕК   трансформатори   трансформаторно масло   маслоохладители  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...