Electrical Bulgaria  
Ритал
Вайд Бул

БДЖ търси доставчик на системи за измерване на тягова електроенергия

БДЖ-Товарни превози стартира процедура за избор на доставчик, който ще извърши проектиране, техническо съгласуване, доставка, монтаж въвеждане в експлоатация и гаранционно обслужване на системи за търговско измерване на тягова електроенергия.

Необходимо е да бъде измерен разходът на електроенергия на 70 броя електрически локомотиви серии: 42,43 44, 45, 46 и 61. Системата за търговско измерване на разхода на тягова електроенергия се състои от измервателен напреженов трансформатор, измервателен токов трансформатор, статичен (електронен) електромер, устройство за дистанционно четене на данните от паметта на електромера (GSM модем), вентилен/катоден отводител - метало-окисен.

Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е 19 октомоври т. г.

     
Източник: БДЖ

Ключови думи: измерване на електроенергия   тягова електроенергия   токови трансформатори  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...