Electrical Bulgaria  

Нов регионален мениджър на ABB в България

26.06.2013   |   Начало»Кариери
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Екехард Нойрайтер е новият регионален мениджър за ABB в България. Назначението е влязло в сила от 1 юни 2013 г, съобщиха за IndustryInfo.bg от компанията.
Г-н Нойрайтер наследява г-н Петер Симон, който ще продължи работа като регионален мениджър за ABB Румъния и Клъстер мениджър за ABB в Румъния и България.

Г-н Нойрайтер е немски гражданин, завършил е Техническия университет в Карлсруе, Германия. През 1992 г. се присъединява към ABB и оттогава насам заема различни мениджърски позиции в ABB Германия и ABB България.

„Очаквам с нетърпение да продължа възходящата тенденция на ABB в България. Приоритет за ABB ще останат постоянните ни проекти в областта на възобновяемите източници на енергия, както и нашия стремеж да направим повечето продукти на ABB достъпни за местните клиенти", заяви г-н Нойрайтер.

България не е непозната дестинация за Екехард Нойрайтер. Между 1996 и 1998 г. той работи за АББ в България, учредявайки една от първите производствени бази на ABB в страната – тази в Петрич.

Понастоящем ABB функционира в България чрез една компания с централен офис в София, както и офиси и клонове в пет локации. Производствените бази на ABB у нас се намират в Петрич, Севлиево и Раковски. Компанията разполага и със сервизен център във Варна, както и общ център по счетоводство и човешки ресурси в Раковски. ABB има около 1300 служители в България.

     
Източник: ABB

Ключови думи: АББ   ABB   Екехард Нойрайтер   регионален мениджър   България  

Област: Кариери  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Light+Building 2024
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Кариери

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...