Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

EVN България и Енергомашиностроителния факултет на ТУ София започват сътрудничество

02.10.2013   |   Събитията
 

EVN България и Енергомашиностроителния факултет на ТУ София подписаха меморандум за сътрудничество, в който са разписани сферите за повишаване практическите познания на студентите. Предвижда се и обмяна на опит в области като електротехника, информационни технологии и др.

Документът бе подписан от Йорг Золфелнер, председател на управителния съвет на EVN България и проф. д-р инж. Бончо Бонев, декан на Енергомашиностроителния факултет. На срещата присъства и доц. д-р инж. Тотьо Тотев, ръководител катедра Топло- и ядрена енергетика във факултета.

През месец май т. г. студенти от факултета и техни преподаватели се разгледаха някои от въведените технологии и иновации в EVN България Toплофикация.

„Подписването на споразумението следва целенасочената политика на EVN България за сътрудничество с университети в Югоизточна България с цел обмяна на опит с млади специалисти и повишаване на практическите знания на студентите”, коментираха от компанията.

EVN България вече си сътрудничи с Университета по хранителни технологии (УХТ) и филиала на ТУ София в Пловдив.

     
Източник: EVN България

Ключови думи: EVN България   ТУ София   енергомашиностроителен факултет  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...