Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

НКЖИ откри търг за изграждане на трафопост

Държавно проедприятие Национална компания Железопътна инфраструктура откри търг за проектиране, изграждане и пускане в експлоатация на трафопост за нуждите на новоизградения диспечерски център в Пловдив, както и на фидерни линии от подстанция Крумово до осма главна линия и компенсация на реактивна енергия в подстанция Първомай.

Избраният кандидат трябва да осъществи и възстановяване/преустройство на всички съоръжения, засегнати от строителството, включително кабели, контактна мрежа и др. Мощността на трансформатора 25/≤0,69 kV трябва да бъде ≥ 3 МVА и по-малка мощност не трябва да се инсталира. Компенсиращото устройство трябва да бъде присъединено към средната секция на шина 27,5 kV, с разединител, прекъсвач и токов трансформатор. Изпълнителят трябва да предвиди и оборудва подстанцията с анализатор на качеството на енергията, който отчита през не по-повече от 30 сек. качеството на електроенергията, да записва и съхранява информацията не по-малко от 6 месеца.

Срокът за получаване на документация за участие 04.11.2013 г.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: НКЖИ

Ключови думи: НКЖИ   трафопостове   фидерни линии   трансформатори   фидерни линии  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...