Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

АББ стартира блог на български език

10.03.2014   |   Бизнес
 

АББ България стартира блог на български език, който е част от международната платформа ABB Conversations. Блогът "Дискусии" предлага нови възможности за комуникация, предоставяйки възможност на инженери, специалисти и служители на АББ да споделят своята гледна точка по различни теми.

Платформата предоставя шанс и на потребителите да изразят професионалното си мнение по дискутираните теми, както и да получат професионалната позиция на специалистите от АББ.

"Тази иновативна платформа за диалог несъмнено ще подобри комуникацията и сътрудничеството между нашите действителни и потенциални клиенти и специалистите от АББ по теми от широк технически обхват", сподели Екехард Нойрайтер, регионален мениджър на АББ в България.

Новата версия на корпоративния блог на АББ ще се фокусира върху теми, свързани с областта на продукти и системи ниско напрежение, а в бъдеще тематиката ще се разшири с теми, покриващи все повече и различни технически области и въпроси.

Това е поредната социална платформа, която АББ стартира в България след Facebook, LinkedIn и GOogle+.

     
Източник: АББ

Ключови думи: АББ   АББ България   блогове   Екехард Нойрайтер   ABB  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...