Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Socomec се присъединява към Data Centre Alliance

27.10.2014   |   Бизнес
 
Socomec се присъедини към международната неправителствена организация Data Centre Alliance (DCA), която представлява интересите на компаниите, предлагащи решения за центрове за данни, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от фирма DTS, представител на Socomec у нас.
 
Основните дейности на DCА са свързани с насърчаване на разработването и хармонизирането на стандартите за центрове за данни, квалификация на специалистите и съдействие при сътрудничеството между организациите в сектора, както и работа върху програми за енергийна ефективност и устойчиво развитие.
 
"Като глобален лидер на пазара на интегрирани решения за управление на енергия Socomec прави значителни инвестиции в пионерски изследвания и проектиране на продукти, за да предложи нововъведения от световна класа, които разрешават най-големите предизвикателства на клиентите по отношение на енергийна ефективност, надеждност, непрекъснатост на бизнеса и общи инвестиционни разходи. Чрез сътрудничеството си с DCA и членовете на алианса ще имаме възможност да играем важна роля за насърчаване на иновациите в сектора и създаване на решения, които са специално създадени за оптимизиране на енергийната ефективност", коментира Андрю Уилкинсън, регионален управляващ директор в Socomec.
     
Източник: DTS

Ключови думи: DTS   Socomec   Data Centre Alliance   центрове за данни   непрекъсваеми токозахранващи устройства  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...