Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

DTS организира обиколка на демонстрационен бус на Socomec

03.10.2017   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Между 9 и 20 октомври т. г. фирма DTS "Цифрови Преносни Системи" организира за пореден път обиколка в България с демонстрационен бус, оборудван с комутационна и измервателна апаратура на Socomec – Франция.

Обиколката ще стартира на 9 октомври от Варна, на 10 демонстрацията ще е в Шумен, на 11 - в Плевен, на 12 - в Стара Загора, на 13 – в Петрич, и на 17 – в Пловдив. На 16, 18 и 19 октомври демо бусът ще е на разположение на клиентите и партньорите на DTS в София и ще бъде позициониран на паркинга на Бизнес център "Сердика".

"В сферата на енергийната ефективност ще бъде демонстрирана системата DIRIS Digiware – една революционна концепция за интегриране на електрически и неелектрически измервания в единна система за мониторинг, контрол и анализ", информират от DTS.

Освен това, по време на презентацията ще бъдат представени и мултифункционалните измерватели DIRIS A10, A17, A40, електромерите COUNTIS, ръчните превключватели тип changeover SIRCOVER AC и гамата моторни и автоматични превключватели тип АВР AtyS. Посетителите на демо буса ще могат да получат и информация за разединителите в комбинация с предпазители FUSERBLOC, разединителите в комбинация с предпазители с функция за дистанционно изключване SIDERMAT, разединителите SIRCO и SIRCO M, както и за новата високотехнологична гама товарови разединители с дистанционно управление с патент на Socomec INOSYS.

     
Източник: DTS

Ключови думи: DTS   Socomec   DIRIS Digiware   DIRIS   COUNTIS   SIRCOVER AC   AtyS   FUSERBLOC   SIDERMAT   SIRCO   INOSYS  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...