Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Веолия Енерджи Варна откри търг за техническо обслужване на турбокомпресори

Веолия Енерджи Варна откри процедура за избор на изпълнител, който ще извърши техническо обслужване на турбокомпресори на когенерационни мощности.
 
Минималният обхват на дейностите по техническо обслужване включват: замерване и отчитане на клиренса – турбинно колело – изходящ фланец; демонтаж въздушен корпус и входящ газов корпус; замерване и отчитане на радиален и аксиален клиренс на вала; разглобяване на лагерната касета; почистване и инспекция на всички компоненти; замерване и визуална инспекция на всички части; визуална инспекция на филтъра/шумо-заглушителя – ако е приложимо; динамично балансиране на турбинния вал и компресорното колело съгласно работната; инструкция на производителя; сглобяване на лагерната касета.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 48 908 лв.
Срок за получаване на офертите е 11 юли т. г. 
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.
 
 
 
 
 
 
 
     
Източник: Веолия Енерджи Варна

Ключови думи: Веолия Енерджи Варна   турбокомпресори   когенерации  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...