Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЕСО избира фирма за монтаж на проводници

Електроенергийният системен оператор откри процедура за избор на изпълнител, който да извърши монтаж на втора тройка проводници на ВЛ 110 kV "Бисер".

Поръчката е за изграждане на връзка между ОРУ 110 kV на п/ст "Бургас" и п/ст "Айтос" чрез монтаж на втора тройка фазови проводници тип АСО-400 ма ВЛ 110 kV "Бисер" в участъка от ст. № 1 до ст. № 20 с дължина по надлъжен профил 5,4 км. Основните дейности включват демонтаж на съществуващото мълниезащитно въже С-50, монтаж на една тройка нови фазови проводници марка АСО-400, монтаж на ново мълниезащитно въже и възстановяване на антикорозионното покритие на всички стълбове.

Прогнозната стойност на поръчката е 330 000 лв.
Срокът за подаване на оферти е 22 ноември т. г.

Повече информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: ЕСО

Ключови думи: ЕСО   монтаж на проводници  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...