Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЧЕЗ избира доставчик на товарови прекъсвачи

ЧЕЗ Разпределение България обяви обществена поръчка за доставка на телеуправляеми триполюсни товарови прекъсвачи, секционен тип, за монтиране на открито.

Ориентировъчният брой на телеуправляеми триполюсни товарови прекъсвачи ТТТПСЕ 24 kV/12,5 kA, които възложителят очаква да закупи, е 125 бр. Предметът на обществената поръчка, включва и изпълнението на следните дейности: предоставяне на неограничено по време право на ползване на софтуер за дистанционна параметризация на неограничен брой телеуправляеми триполюсни товарови прекъсвачи, секционен тип, за монтиране на открито за минимум 20 броя потребители; предоставяне на неограничено по време право на ползване на софтуер за визуализация на фазни токове и сигнали минимум за 20 потребители; обучение за работа със софтуера за параметризация и визуализация за минимум 20 потребители; обучение на минимум 20 служители за монтаж на триполюсен товаров прекъсвач; оказване на помощ при писмено искане от възложителя за срока на гаранционния период; лиценз за работа с комуникационен протокол IEC-60870-5-104 или еквивалент; дистанционно надграждане (upgrade) и обновавяне (update) на софтуера (firmware) за срока на експлоатация.

Прогнозната стойност на поръчката е 3 000 000 лв. без ДДС.
Срокът за получаване на оферти е 6 юни т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите тук.

     
Източник: ЧЕЗ; снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЧЕЗ Разпределение България   ЧЕЗ   товарови прекъсвачи  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Обществени поръчки/Търгове

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...