Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Schneider Electric обяви нов трифазен UPS с умна вътрешна батерия

11.11.2019   |   Технологии
 

Schneider Electric представи първия вариант на трифазното непрекъсваемо токозахранващо устройство (UPS) Galaxy VS с интегрирани умни батерийни модули. Galaxy VS се отличава с висока ефективност, модулност, леснота на внедряване и дизайн, който да посрещне завишените енергийни изисквания в информационните технологии, търговските и индустриалните съоръжения, твърдят от компанията.

"Новият Galaxy VS 10-50 kW с вградени умни батерийни модули предоставя допълнителна възможност за наблюдение, конфигуриране и настройка на батериите, резервен батериен пакет и автоматична настройка на параметрите. Така се намаляват рисковете, като се гарантира, че критичните товари са постоянно защитени и подсигурени от батериите, а времето за автономна работа е винаги прецизно изчислено. Компактен по размер, оптимизиран чрез вграждане на батериите в UPS-а, Galaxy VS е идеален за специфичните изисквания на периферните и разпределени IT системни решения и в изграждането на критични инфраструктури", подчертават от Schneider Electric.

От компанията допълват, че Galaxy VS с вградени умни батерийни модули се предлага на световния пазар с изключение на Китай и Япония. в два варианта с изходящи мощности в диапазон 10-50 kW (400V).

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   UPS   Galaxy VS  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...