Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Столична община набира оферти за доставка и монтаж на аварийни токозахранващи устройства

Столична община обяви процедура за доставка и монтаж на дизелов генератор и UPS. Автономното токозахранващо устройство е предвидено за случай на спиране на електрозахранването и нормалното функциониране на оперативния дежурен център за видеонаблюдение.

Избраният изпълнител ще има ангажимента да достави и монтира в оперативния дежурен център за видеонаблюдение устройствата, включени в обществената поръчка. Те трябва да отговарят напълно на задължителните технически изисквания, посочени в техническата спецификация. Крайният срок за подаване на офертите за участие е 2 април.

Всяка оферта трябва да съдържа административни сведения, ценово предложение,  подробно описание на техническите параметри на предложените устройства. Срокът на валидност на офертата не трябва да бъде по-кратък от 60 календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. При подписване на договора, спечелилият участник задължително представя документ за внесена гаранция за изпълнение в размер на 2% от стойността на договора.

     
Източник: АОП; снимка: sxc.hu

Ключови думи: генератори   електроарапатура   устройства  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...