Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Набират оферти за доставка на струйни релета и силови трасформатори за ПАВЕЦ Чаира

Предприятие Водноелектрически централи – Пловдив набира оферти за доставка на три броя струйни релета за охлаждане на ХА и силови трансформатори за Помпено-акумулираща водноелектрическа централа Чаира. За цялостно оборудване на охлаждащата система на ХА-4 е необходимо да се доставят дебитомери, работещи на магнитоиндуктивен принцип, като се използва достатъчната проводимост на водата. Дебитомерите трябва да са с интегрирана дисплейна индикация на дебита.

В изискванията към доставчика са включени съпровождащи доставката декларация за съответствие и сертификат за качество. Придружаващата документация трябва да съдържа инструкции за монтаж, експлоатация и поддръжка, да съдържа изискванията устойчивостта на електромагнитни смущения.

Доставката трябва да се осъществи четиридесет календарни дни след подписване на договора с гаранционен срок не по-малък от 12 месеца от датата на начало на експлоатацията или не по-малък от 18 (осемнадесет) месеца от датата на доставка.

Прогнозната стойност, предвидена за доставката на оборудването, е 20 хил. лева.

     
Източник: АОП; снимка: НЕК

Ключови думи: електроапаратура   оборудване   ВиК   ПАВЕЦ  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...