Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЕСО търси доставчик за оборудване на трансформаторни килии

Електроенергийният системен оператор (ЕСО) търси доставчик, който ще извърши преоборудване на килията на въздушна електропроводна линия (ВЕЛ) Нови пазар Север в закритата разпределителна уредба (ЗРУ) 20 kV на ел. подстанция Нови пазар 110/20kV.

Необходимо е да се извърши пълен инженеринг (проектиране, доставка и оборудване) за оборудване на килията за присъединяване на въздушна линия 20 kV, към която ще се присъедини фотоволтаична електрическа централа с обща мощност 2 MW. Общата присъединена мощност от централи към извод Север ще бъде 7МW.

Изисква се да има монтирана двустъпална напреженова защита реагираща на напрежения с нулева последователност. Веригите на защитата за измерване се предвижда да бъдат присъединени към напреженови трансформатори в ОРУ110kV, а изключвателните вериги да подават сигнал за изключване към извода 20kV (I-во стъпало) и към силовия трансформатор.

Допълнително информация е публикувана в сайта на ЕСО.

     
Източник: ЕСО; снимка: sxc.hu

Ключови думи: електрозахранване   електропроводи   трансформаторни килии  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО Беттерманн

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...