Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ВиК Варна търси фирма за ремонт на електродвигатели

ВиК Варна стартира обществена поръчка за избор на фирма, която ще извършна ремонт на асинхронни електродвигатели 380V и 6000V с накъсо съединен ротор в продължение на една година. 

Кандидатите трябва да са специализирани в дейността, да притежават собствена или наета сервизна база на територията на Варненска област и квалифициран персонал, да издават необходимите съпроводителни документи за ремонтите и извършените изпитания на електродвигателите, както и да са сертифицирани по ISO 9001:2008 или еквивалентно.

Обявената прогнозна стойност на поръчката е до 66 000 лв. Подробна информация за предмета й, условията за участие и изискванията за изготвяне на офертите могат да бъдат изтеглени в електронен вид от сайта на дружеството.

     
Източник: ВиК Варна; снимка: sxc.hu

Ключови думи: асинхронни двигатели   ремонт на двигатели  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...