Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

АББ България представи серията въздушни прекъсвачи Emax2

22.05.2013   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

От 9 до 21 май т.г. АББ България организира серия от презентации в градовете София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора. В рамките на събитията компанията представи новата серия въздушни прекъсвачи Emax2 до 6300А, като технически характеристики, видове защити и защитни функции, аксесоари и приложения. На презентациите присъстваха консултанти, проектанти, инсталатори, преподаватели и студенти от технически университети, представители на електроразпределителните дружества и ЕСО, енергетици от индустриалните предприятия в България и др.

„Това е уникална разработка на АВВ, поставяща нови стандарти в развитието на въздушните прекъсвачи, които ще трябва да бъдат следвани от всички други производители. Това е една малка стъпка в развитието на тези прекъсвачи и голяма стъпка по посока увеличаване надеждността и сигурността на системите ниско напрежение и улеснение на работата на проектанти, инсталатори и тези, които ги експлоатират”, заяви по време на презентациите Васил Такев, старши ръководител на отдела за продажби на продукти ниско напрежение в АББ България.

„SACE Emax2 не е само прекъсвач, той може да управлява и консумацията на електроенергия, повишавайки ефективността. SACE Emax2 защитава цялостната система, управлява консуматори и генератори, измерва и анализира параметрите на мрежата. Намира приложение в стандартни системи за ниско напрежение до сложни системи с високи изисквания, с цялата надеждност и сигурност която може да се очаква. Обикновения прекъсвач само комутира мощността, SAE Emax2 я управлява”, допълниха от АББ България.

Допълнителна информация за новата серия въздушни прекъсвачи Emax2 може да намерите тук.

 

     
Източник: АББ

Ключови думи: АББ България   въздушен прекъсвач   Emax2   презентации  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...