Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ДиТра предостави лицензи за SolidWorks Electrical на ТУ Варна

12.02.2014   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Фирма ДиТра предостави временни лицензи за усвояване на продукта SolidWorks Electrical и внедряването му в учебния процес на електроспециалностите в Техническия университет - Варна.

Продуктът бе представен пред студенти и преподаватели в лаборатория "CAD/CAM/CNC системи" от инж. Николай Димитров, CAD специалист от фирмата. Той участва и в дискусия с преподаватели, които желаят да внедрят изучаването на SolidWorks Electrical в учебния процес.

SolidWorks Electrical дава възможноста за бързо проектиране на електрически и управляващи системи, създаване на едно- и многоредови схеми, както и интеграция в 3D модел при двупосочна връзка между 2D схеми и 3D модели в реално време, автоматично окабеляване и интегрирани спецификации. Продуктът позволява проектиране на схеми за управление, сигнализация, автоматизация на процеси, блокировки, защити и др.

ТУ Варна и ДиТра планират сключване на договор, в рамките на който фирмата ще предоставя постоянни лицензи и мрежова инсталация на SolidWorks Electrical в компютърните зали на силнотоковите и слаботокови електроспециалности в университета.

     
Източник: ТУ Варна

Ключови думи: ТУ Варна   SolidWorks Electrical   електрическо проектиране   CAD/CAM  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...