Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Парадайс Електрик Консулт проведе курсове по мълниезащита във Варна, Велико Търново и Ямбол

Парадайс Електрик Консулт съвместно с РК на КИИП Варна, Велико Търново и Ямбол проведе курсове по мълниезащита. Общо 78 електропроектанти преминаха обучението в трите града, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от компанията.

До началото на април Парадайс Електрик Консулт ще проведе курсове в Русе и Ст. Загора.

"Обученията протекоха при много засилен интерес. Бяха представени два модела мълниеприемници с изпреварващо действие: IONIFLASH MACH на френския производител FRANCE PARATONNERREs и INGESCO на испанския производител DENA DESARROLLOS. Лекторите представиха още немската технология ЛИНЕТ за прогнозиране и проследяване на атмосферни бури в реално време, подобрителя за заземяване Зевс и екзотермични заварки Thermoweld. По време на курса бяха обсъдени актуалните критерии за проектиране на мълниезащитни уредби, публикувани в новото издание на френския стандарт NF C 17-102, текущото състояние на мълниезащитните системи в България, международните критерии при проектирането на заземителни уредби и др.", информираха компанията.

По време на обученията Парадайс Електрик Консулт представи своите две печатни издания: първата книга за мълниезащита в България и ръководството за контрол и диагностика на заземителни уредби.

     
Източник: Парадайс Електрик Консулт

Ключови думи: Парадайс Електрик Консулт   мълниезащита   електропроектанти   заземителни уредби  

Област: Eлектроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Обучения/Семинари

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...