Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЧЕЗ Разпределение България с 16 нови инвестиционни обекта в София

21.07.2014   |   Инвестиции
 

ЧЕЗ Разпределение България ще започне реализацията на 16 нови инвестиционни обекта на обща стойност 366 000 лв. на територията на София, съобщиха от дружеството. В Югозападна България ще стартират проекти на стойност 148 000 лв., а в Северозападна България – за близо 370 000 лв.

"Всяка инвестиция, която ЧЕЗ извършва на територията на Западна България, е насочена към подобряване на сигурността качеството на електрозахранването и сигурността на доставките. Спокойствието и комфортът на клиентите са наш приоритет", обясни Димо Петров, директор Реализация на инвестициите в ЧЕЗ Разпределение България.

През юли т. г. компанията започна реализацията на 34 нови инвестиционни проекта в Западна България. Най-значителната инвестиция е реконструкция и модернизация на мрежа ниско напрежение в с. Ягодово, област Монтана на стойност 165 000 лв.

     
Източник: ЧЕЗ Разпределение България

Ключови думи: ЧЕЗ Разпределение България   електрозахранване  

Област: Инвестиции  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...