Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Метрополитен откри търг за подмяна на разпределителна уредба

Метрополитен стартира процедура за избор на дружество, което ще извърши подмяна на разпределителната уредба 0,4 kV в ТПС 18-депо Обеля.
 
В обхвата на обществената поръчка влиза подмяна на разпределителната уредба, включваща предварително проучване, проектиране, демонтаж на старите и монтаж на нови съоръжения, въвеждане в експлоатация и адаптиране към съществуващата система за дистанционно управление и сигнализация. Преди приемане на обекта в експлоатация следва да бъде проведено обучение на експлоатационния персонал, да бъдат направени функционални проби и 72-часови изпитания. Подмяната на разпределителната уредба и въвеждането й в експлоатация следва да бъде до два месеца от датата на доставка на оборудването.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 180 000 лв.
Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е 19 август т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.
     
Източник: Метрополитен

Ключови думи: Метрополитен   РУ   разпределителни уредби  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...