Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Съвременни електрически системи и иновации в жилищните сгради

18.01.2016   |   Начало»Статии
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Електрическите системи и инсталации са претърпели динамично технологично развитие, доближавайки се оптимално до концепцията за умен дом, в който всички системи работят в хармония помежду си и осигуряват множество ползи за собствениците и обитателите. На пазара са достъпни решения с повече функционални възможности и подобрена сигурност и ефективност, които позволяват реализирането както на разнообразни частични усъвършенствания на електрическите системи в дома, така и на мащабни проекти за цялостна модернизация.
 
Статията в сп. ТД Инсталации представя новите тенденции в електрообзавеждането на недвижими имоти и възможните подобрения в областта на електрическата мобилност и зелената енергия, енергийноефективното осветление, предимствата от въвеждането на интелигентни електроинсталации и др.
 
Цялата статия може да прочетете тук.
     
Източник: ТД Инсталации

Ключови думи: ТД Инсталации   енергоспестяващи технологии   електроинсталации   електрообзавеждане   зелени технологии   енергийна ефективност  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Статии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...