Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЧЕЗ инвестира 2 млн. лв. в Западна България през септември

11.09.2012   |   Инвестиции
 

Инвестиции в размер на 2 млн. лв. за развитие, реконструкция и модернизация на електроразпределителната мрежа и енергийните съоръжения в Западна България планира ЧЕЗ Разпределение България през септември.

Най-много средства ще бъдат вложени в електроразпределителния район на Северозападна България – 840 000 лв. За мрежата в столицата са предвидени 420 000 лв., а за района на Югозападна България – 727 000 лв., съобщават от команията.

Най-големият проект за месеца на стойност 388 000 лв. е подмяна на електромерни табла и реконструкция на мрежи ниско напрежение в четири трафопоста в плевенското село Буковлък.

Сред другите по-значителни по обем инвестиции през септември са рециклиране на главни електромерни табла в софийския район Сердика на стойност 107 000 лв. и реконструкция на мрежа ниско напрежение с изнасяне на електромерни табла на имотната граница в град Етрополе на стойност 110 000 лв.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   електроразпределителна мрежа   електромери  

Област: Инвестиции  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...