Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Енерго-Про обновява оборудването на 4 подстанции в Русе

09.10.2012   |   Инвестиции
 

Енерго-Про Мрежи стартира проект за обновяване на оборудването в подстанциите Левента, Север, Център и Приста в град Русе, както и във възлова станция Минзухар, намираща се в района на Образцов чифлик, съобщиха от компанията.

Ремонтът включва подмяна на стари прекъсвачи, които са в експлоатация от 30-40 години с нови от последно поколение и монтаж на нови цифрови релейни защити. В четирите подстанции и във възловата станция се изгражда телемеханика, която дава възможност модернизираните съоръжения да се управляват дистанционно.

"Монтирането на съвременното оборудване ще повиши надеждността и сигурността на електрозахранването в град Русе и ще намали времето, необходимо за локализиране и отстраняване на възникнали аварии по електроразпределителната мрежа", казаха от Енерго-Про.

Общата стойност на инвестицията е 1,8 млн. лв. Плановете на компанията са проектът да приключи до края на годината.

     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   прекъсвачи   релейни защити  

Област: Инвестиции  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...