Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Eaton представи нов линеен разединител

06.06.2016   |   Технологии
 
Eaton пусна на пазара нов OEM линеен разединител (OLI разединител), най-новото изделие в нарастващия асортимент на комутационни устройства на фирмата. OLI разединителят увеличава сигурността при работа, като работещите с електрооборудване и поддържащият персонал вече имат възможност за достъп до таблото за управление, без да са изложени на линейно напрежение.
 
Новият OLI разединител на Eaton прекъсва линейното захранване и може да се използва като външен прекъсвач за промишлени табла за управление, намалявайки риска от появата на волтови дъги и поражения. OLI разединителят може да бъде монтиран в комутационни шкафове или като външно монтиран допълнителен прекъсвач, предоставяйки на работещите по-безопасен достъп до таблото.
 
„Eaton не спира да работи по разработването на нови продукти за търговски, битови и промишлени цели, с които да повиши безопасността при работа с електрическо оборудване“, заяви Джон Алекзандър, ръководител на производствен отдел в Eaton Commercial Distribution Products and Assemblies.
 
Разединителят се предлага в пакет с кутия, прекъсвач, ръчка, механизъм за лентов кабел и всички останали необходими компоненти.
     
Източник: Eaton

Ключови думи: Eaton   разединители   прекъсвачи   комутационни шкафове  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...