Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal представи новите AX компактни и KX малки табла на Hannover Messe - 08.04.2019

08.04.2019   |   Начало»Технологии
 

Rittal направи премиера на новите си AX компактни и KX малки табла по време на тазгодишното издание на международния индустриален панаир Hannover Messe.

AX и KX се произвеждат в завода на компанията в Хайгер, който наскоро бе приведен в съответсвие с принципите на Индустрия 4.0. Благодарение на високоавтоматизираните производствени процеси и разположения в съседство централен дистрибуционен център (GDC) поръчките могат да се изпълняват безпроблемно, гарантирайки непрекъсната наличност на стандартни продукти и аксесоари.

"Двете най-нови попълнения в портфолиото ни предлагат на клиентите подобрени функции и нови възможности за създаване на добавена стойност. Спестяването на време започва с доставката до клиента –  вратите са в комплекта на панелите, но без да са монтирани, съответно няма нужда от обичайната работа по разглобяване. Също така е много по-лесно да се монтират вратите и заключалките. Сега монтажната скоба за стена може бързо да се завинти от външната страна на компактния или малкия корпус без това да повлияе на степента на защита. Това също значително намалява риска от повреда по време на транспортирането, тъй като скобите, които излизат извън страните на таблата, могат да бъдат поставени на място, когато достигнат крайната си дестинация", обясняват от Rittal.

От компанията допълват, че друго предимство е по-голямото пространство в AX и KX в сравнение с техните предшественици AE, CM, KL, EB и BG. Модулният дизайн на новите корпуси, уголеменият отвор за кабели, затворен с капак, създават средно една трета повече пространство. В допълнение, вградените по периметъра на таблото локатори осигуряват прецизност и спестяване на време при вграждането на вътрешните монтажни релси. Тъй като релсите са с разстояние от 25 mm (модел на стъпка), има възможност да се използват аксесоари, като светлини или клемни блокове от портфолиото на VX25. Това позволява поддържане на по-малка наличност от части, като не е необходима и механична обработка като пробиване и др.

Малките KX табла с размери от 150х150х80 mm, а AX компактните табла се предлагат с дълбочина между 120 и 400 mm и с максимален размер ш/в 1000x1400 mm. За всички модели има опция да са произведени от прахово-боядисана обикновена стомана или от неръждаема стомана. Въпреки по-големите възможности за вътрешна инсталация общият брой на компонентите и аксесоарите, както и на сложността, са значително намалени.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   малки табла   компактни табла  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...