Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ABB представи нов софтуер за проектиране на инсталации ниско и средно напрежение

09.04.2015   |   Технологии
 
ABB представи новия инженерен софтуерен пакет e-Design, предназначен за проектиране на електрически системи ниско и средно напрежение. 
 
Пълният работен цикъл на e-Design обхваща всички необходими стъпки - от избор на необходимата апаратура и аксесоари към нея, през оразмеряване и проектиране на инсталацията и разпределителните уредби, до изготвяне на оферта и спецификация на материалите.
 
"Софтуерният пакет e-Design оптимизира в максимално времето за подготовка на проекти. Той има напълно нов интерфейс и високата функционалност, която винаги е била характерна за софтуерните продукти на ABB. За разлика от повечето подобни софтуерни пакети, e-Design поддържа не само системи ниско напрежение, но и високофункционалните уредби средно напрежение UniSec Pr", обясниха от компанията.
 
Специалистите могат да изтеглят e-Design от сайта на ABB.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   e-Design   електропроектиране   софтуер за електропроектиране  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...